Δικηγορικό Γραφείο Ευγενίας Α. Φωτοπούλου
Βασιλίσσης Σοφίας 6 Αθήνα 106 74
Τηλέφωνο: 210 36 24 769, 211 7 80 80 80
210 30 09 019
Email: info@efotopoulou.gr

Όροι Χρήσης

Σκοπός της παρούσας ιστοσελίδας είναι η γνωριμία του δικηγορικού μας γραφείου με το κοινό, η παρουσίαση των συνεργατών μας, καθώς και των νομικών θεμάτων με τα οποία καθημερινά ασχολούμαστε και αναρτώνται στη στήλη «Η δικηγορική μας καθημερινότητα». Μόνη η πλοήγηση στην ιστοσελίδα προϋποθέτει άνευ άλλου την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης.

Τίποτα από τα αναγραφόμενα στην ιστοσελίδα μας δεν μπορεί να θεωρηθεί νομική συμβουλή κατ’ άμεσο ή έμμεσο τρόπο ούτε ιδρύουν επαγγελματική σχέση με το γραφείο μας. Όλα τα αναγραφόμενα πρέπει να ελέγχονται από το χρήστη και ως εκ τούτου δεν εγγυώμαστε την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών. Για συγκεκριμένες απαντήσεις στα νομικά ζητήματα που απασχολούν το χρήστη, ο τελευταίος θα πρέπει να απευθύνεται σε αρμόδιους φορείς, δημόσιες υπηρεσίες ή σε δικηγόρο και να λαμβάνει συγκεκριμένες πληροφορίες και συμβουλές κατόπιν έρευνας. Το δικηγορικό μας γραφείο δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη σε περίπτωση που κάποιος υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημία βασιζόμενος στα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας για επίλυση των προσωπικών του υποθέσεων.

Απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε αντιγραφή του περιεχομένου των άρθρων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας, εκτός αν αναφέρεται η ιστοσελίδα μας και ο συντάκτης του άρθρου ως πηγή προέλευσης.

Η χρήση του παρόντος ιστοχώρου διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την χρήση του παρόντος ιστοχώρου, αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.